Simerille Dexter henkilönostimien myyntiedustus

  Uutiset

Simeri allekirjoitti Dexter henkilönostinvalmistajan kanssa myyntisopimuksen 8.5.2020. Siitä lähtien Simeri on toiminut virallisena Dexter henkilönostimien jälleenmyyjänä.

Dexter Lifts Oy on suomalainen yritys, joka valmistaa henkilönostimia. Ensimmäinen hinattava Dexter henkilönostin lanseerattiin jo vuonna 1984, joten heillä on pitkä kokemus nostimien suunnittelusta ja valmistuksesta.

Tulevina vuosina Dexter Lifts Oy:llä on tavoitteena lisätä henkilönostimien myyntiä merkittävästi, joten Simeri Oy:n uusi myyntiedustus on tärkeä osa tätä kasvustrategiaa.

Dexter henkilönostimet ovat valmistettu suurlujuuksisesta teräksestä ja ne ovat nostokorkeuteensa nähden kevyitä mutta tukevia. Dexterin malleissa työkorkeus on 12 – 25 m korkealla ja sivu-ulottuvuus 5 – 11 m, riippuen mallista.

Dexter henkilönostimien voimanlähteenä on huoltovapaa 230VAC sähkömoottori. Nostimeen saa lisävarusteena polttomoottorikäyttöisen generaattorin, jolla nostinta ja sähköisiä käsityökaluja voidaan käyttää myös siellä missä verkkovirtaa ei ole saatavana.

Yrityksen tuotevalikoimassa on nivelpuominostimia sekä suorapuominostimia. Yhteensä Dexterillä on kuusi eri mallia ja kaikki ovat saatavilla Simeriltä.

”Perässä vedettävät henkilönostimet ovat kysytty ja tervetullut tuoteryhmä Simerin valikoimaan. Odotamme innolla tuottavaa yhteistyötä Dexter Lifts Oy:n kanssa. Simerin vahva osaaminen kaiken mallisista henkilönostimista luo vahvan pohjan Dexterin edustukselle.” Kommentoi Simerin myyntipäällikkö Antti Alatalo.

Simeri huoltaa ja korjaa Dexterit sekä kaikki muutkin merkit ympäri Suomen.