Vaihda vanha nostin uuteen

 – HYÖDYNNÄ ETUSI JA PYYDÄ TARJOUS –

Nyt on oikea hetki uusia ja tehostaa konekantaasi joustavalla rahoituksella!
Kun ostat tai vaihdat henkilönostimen tai kurottajan nyt, saat ensimmäisen laskun vasta 6 kk kuluttua.
Vaihtonostimen hyvityshinnan saat heti kassaan tukemaan ydinliiketoimintaa.

 

Nagano henkilönostimet

Uudet Nagano henkilönostimet ovat taattua, tarkkaa ja pitkäikäistä japanilaista laatua. Nostimet ovat turvallisia ja käyttäjäystävällisiä, omaavat oskilloivat telarullastot ja ovat erittäin huoltoystävällisiä.

 

Pyydä tarjous Tutustu mallistoon

 

Snorkel henkilönostimet

Snorkel on vahva ja vakaa eurooppalainen (UK) henkilönostinvalmistaja. Kansainvälisesti yksi johtavista valmistajista, jonka päästrategiana on laatu ja jälkimarkkinointiin panostaminen. Valikoimasta löydät henkilönostimet 4 metristä aina 65 metriin saakka. Snorkel on avainsana kaikkiin henkilönostin tarpeisiin. Snorkel – henkilönostimet ovat tunnettuja käytännöllisyydestä, turvallisuudesta, sekä käyttäjäystävällisyydestä..

 

Pyydä tarjous Tutustu mallistoon

 

Genie henkilönostimet

Genie henkilönostimet ovat turvallinen ratkaisu henkilönostinvalinnaksesi. Laajasta mallistosta löytyy jokaiseen tarpeeseen oikea nostin. Hyvät takuuehdot sekä luotettava varaosien saatavuus varmistaa nostimesi toiminnan joka tilanteessa.

 

Pyydä tarjous Tutustu mallistoon

 

Almac henkilönostimet

Almac henkilönostimet ovat suunniteltu vaativaan maastoon. Oskilloivan telastonsa ansiosta työlava voidaan nostaa ilman tukijalkoja jopa 20 asteen kaltevuudella.

 

Pyydä tarjous Tutustu mallistoon

 

*Sopimus edellyttää positiivista luottopäätöstä.