2019 – Varaosien vuosi

  Artikkeli

Vuosi 2019 oli varaosien kannalta positiivinen ja innovatiivinen. Vuoden aikana avasimme Turkuun varaosien noutovaraston ja koettiin nousua myynnissä. Menneen vuoden aikana opittiin myös paljon ja saatiin uutta perspektiiviä tulevaa varten.

Turkuun varaosien noutovarasto

Lokakuussa 2019 avasimme Simerin Turun toimipisteelle varaosien noutovaraston. Pilottihanke sai hyvää palautetta ja alueen asiakkaat ottivat palvelun vastaan avoimin sylin. Varaosapalveluitamme kehitetään jatkuvasti ja pyrimme luomaan alan parasta palvelua meidän asiakkaillemme. Noutovarastojen ajatuksena oli tuoda varaosat lähelle asiakasta.

Nostimesta saattaa mennä jokin osa rikki yllättäen ja silloin on yleensä kiire saada nostin kuntoon sekä nopeasti takaisin työmaalle. Siinä tilanteessa asiakas voi nopeasti hakea tarvitsemansa varaosan lähimmästä noutovarastostamme ja saada näin nostimensa takaisin kuntoon.

Positiivinen myynnin nousu

2019 vuoden aikana varaosamyyntimme koki positiivisen nousun. Vuoden aikana tulimme entistä lähemmäs asiakkaitamme ja olimme jatkuvasti saatavilla. Uskomme, että olemalla lähempänä asiakkaitamme pystymme myös palvelemaan heitä entistä paremmin.

Varaosapäällikkömme Teemu Honka iloitsee positiivisista uutisista ja uskoo ensi vuoden olevan entistä kovempi. Kysyimme Teemulta, mikä on hänen näkemys työstään. ”Olen palveleva asiantuntija. Me Simerillä haluamme ensisijaisesti auttaa meidän asiakastamme. Tavoitteemme on aina olla asiantuntijana asiakkaiden palveluksessa, ja saada asiakkaiden koneet mahdollisimman nopeasti takaisin töihin”, kommentoi Teemu. Ja näin jatkamme myös eteenpäin – asettamalla asiakkaan ensin.

Kiitos asiakkaille

Kiitos kuuluu kaikille varaosa-asiakkaillemme. He tekivät meidän vuodestamme 2019 mahtavan ja mielenkiintoisen. Haluamme myös näyttää asiakkaillemme kuinka arvokkaita he ovat meille, joten päätimme vuoden lopuksi palkita kolme suurinta verkkokauppa-asiakastamme. Asiakkaille on ilmoitettu palkitsemisesta henkilökohtaisesti.

Näkymät vuodelle 2020

Tulevana vuonna keskitymme nostamaan varaosien myyntiä ja kehittämään varaosapalveluitamme entisestään. Vuoden 2020 alussa avasimme kolme uutta varaosien noutovarastoa Tampereelle, Jyväskylään ja Ouluun. Palvelun kehittämisessä otamme asiakkaiden palautteen lämpimästi vastaan, sillä heitä varten tätä tehdään.

Toivottavasti tapaamme teitä asiakkaita myös tulevana vuonna!