Avoimet työpaikat

Simeri Oy on henkilönostinten myyntiin ja huoltoon erikoistunut yritys ja etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä kasvavaan tiimiimme ympäri Suomen. Olemme myös osa Finnsiirto Groupia. Finnsiirto Group on teknisen alan palvelukonserni, johon kuuluvat yritykset Finnsiirto Oy, Suomen Telakone Oy, Simeri Oy ja Espoon Teollisuuspalvelu Oy. Ensiluokkaiset tuotteet ja palvelukonsepti ovat tehneet konsernimme yrityksistä johtavia toimijoita alallaan. Konsernissa työskentelee yli 120 sitoutunutta ammattilaista, 14:ssä valtakunnallisesti toimivassa toimipisteessä. Edustamme yli kymmentä alojemme huippubrändiä. Viime vuoden yhteenlaskettu liikevaihtomme oli yli 53M€. Lue lisää yrityksestä ja konsernista täältä.

Avoimet työpaikat tällä hetkellä:

Varaosamyyjä

Haemme Pääkaupunkiseudun kasvaneeseen markkinaan aktiivista varaosamyyjää, jolla on kokemusta henkilönostin-, trukki- ja maansiirtokonealojen jälkimarkkinoinnista sekä teknisen kaupan varaosa- ja tarvikemyynnistä.
Arvostamme ahkeraa ja energistä luonnetta sekä kiinnostusta työskennellä asiakkaiden, omien sidosryhmien ja huippubrändeistä koostuvien koneiden sekä laitteiden parissa.
Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen kokopäiväisessä työssä vakaassa ja kasvavassa konekaupan konsernissa, jossa pääset osana tiimiä kehittämään Finnsiirto-konsernin varaosamyynnin osa-alueita.
Toimipisteenäsi on Simeri Oy Espoon Juvanmalmilla.

Odotamme sinulta:

– Asiakaspalveluhenkistä tuloshakuista asennetta
– Hyvää suomen ja englanninkielen taitoa
– Kokemusta sähköisten varaosakirjojen tulkinnasta
– Ymmärrystä palveluliiketoiminnan merkityksestä yritykselle sekä jälkimarkkinoinnin tärkeydestä asiakkaalle
– Asiakaslähtöistä myyntihenkistä toimintatapaa ja hyvää organisointikykyä niin korjaamo- kuin varaosatoiminnoissakin
Lähetä hakemuksesi sähköpostitse tommi.kolehmainen@simeri.fi pikimmiten mutta viimeistään 24.5. mennessä otsikolla ”Varaosamyyjä Espoo”. Työ alkaa sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä.

Avoin hakemus

Etkö löytänyt itsellesi sopivaa avointa työpaikkaa? Lähetä avoin hakemus sähköpostitse tommi.kolehmainen@simeri.fi otsikolla ”avoin työhakemus” ja kerro meille vahvuutesi. Otamme yhteyttä jos koemme sinun olevan sopiva lisäys kasvavaan tiimiimme!