Avoimet työpaikat

Simeri Oy on henkilönostinten myyntiin ja huoltoon erikoistunut yritys ja etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä kasvavaan tiimiimme ympäri Suomen. Olemme myös osa Finnsiirto Groupia. Finnsiirto Group on teknisen alan palvelukonserni, johon kuuluvat yritykset Finnsiirto Oy, Suomen Telakone Oy, Simeri Oy ja Espoon Teollisuuspalvelu Oy. Ensiluokkaiset tuotteet ja palvelukonsepti ovat tehneet konsernimme yrityksistä johtavia toimijoita alallaan. Konsernissa työskentelee yli 120 sitoutunutta ammattilaista, 14:ssä valtakunnallisesti toimivassa toimipisteessä. Edustamme yli kymmentä alojemme huippubrändiä. Viime vuoden yhteenlaskettu liikevaihtomme oli yli 53M€. Lue lisää yrityksestä ja konsernista täältä.

Avoimet työpaikat tällä hetkellä:

Huoltomekaanikko
Simeri Oy, Espoo

Haemme kasvavaan Espoon toimipisteeseemme Simerille ammattitaitoista huoltomekaanikkoa vastaamaan henkilönostinten huoltotöistä pääkaupunkiseudulla. Kokemuksestasi riippuen voit työskennellä joko hallimekaanikon tai liikkuvan huollon tehtävissä.

Tehtävässä vastaat asiakkaidemme kaluston ylläpidosta itsenäisesti, mutta samalla vahvan ja osaavan tiimimme tuella. Edustat ammattimaisella ja asiakaslähtöisellä otteella Simeri Oy:tä sekä sen edustamia tunnettuja brändejä. Konsernimme yhteiset uudet toimitilamme sijaitsevat kätevästi Espoossa Kehä 3:n varrella. Simeri Oy sekä muut konsernimme yritykset ovat alallaan luotettuja ja pitkäaikaisia toimijoita sekä useiden merkkibrändien maahantuojia. Nyt haluamme vahvistaa entisestään mahdollisuuksiamme palvella nykyisiä ja uusia asiakkaitamme paikallisesti keskeisellä markkina-alueella.

Etsimme tiimiimme henkilöä, jolla on kokemusta henkilönostinten huolto- ja korjaustöistä. Sinulla voi olla kokemusta myös vaikka trukkien tai raskaan kaluston huoltotöistä.

Mitä tehtävässä menestyminen edellyttää?

* Henkilönostinten tuntemusta sekä vähintään 1–2 vuoden työkokemusta
* Hyvää sähkö- sekä hydrauliikkakuvien lukutaitoa
* Hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja – hyvä tiimihenki on meillä kaikki kaikessa
* Riittävää englannin kielen taitoa, vähintään lukutaitoa
* Henkilönostintarkastajan sertifikaatti katsotaan eduksi
* B-luokan ajokorttia

Meillä pääset työskentelemään alan huippumerkkien ja yhteistyökumppaneiden kanssa kasvavassa ja innostavassa organisaatiossa. Tarjoamme sinulle vakituisen työn kannustavassa työyhteisössä sekä kilpailukykyisen palkkausmallin. Työpaikka sijaitsee Espoossa ja työalueena sinulla on pääasiallisesti Uudenmaan alue. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ethän aikaile hakemuksesi kanssa. Lähetäthän meille hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen tommi.kolehmainen@simeri.fi

Finnsiirto Group on valtakunnallinen ja palveleva konetalo, joka koostuu yrityksistä Finnsiirto Oy, Suomen Telakone Oy ja Simeri Oy. Finnsiirto-konsernin yhtiöillä on edustuksessaan alan merkittäviä brändejä sekä yli 100 huippuammattilaista toteuttamassa ainutlaatuista palvelukonseptia. Konsernin kuluvan vuoden liikevaihtoennuste on n. 55M€.

Avoin hakemus

Etkö löytänyt itsellesi sopivaa avointa työpaikkaa? Lähetä avoin hakemus sähköpostitse tommi.kolehmainen@simeri.fi otsikolla ”avoin työhakemus” ja kerro meille vahvuutesi. Otamme yhteyttä jos koemme sinun olevan sopiva lisäys kasvavaan tiimiimme!