Esittelyssä myynti- ja markkinointijohtaja Antti Alatalo

  Artikkeli

Antti Alatalo työskenteli vuonna 2008 Simerillä. Uusien haasteiden kaipuu sai Antin vaihtamaan työpaikkaa toiseen taloon. Monia vuosia sekä kokemuksia rikkaampana Antti kuitenkin palasi takaisin tuttuun taloon. Nyt Antti Alatalo on Simerin uusi myynnin ja markkinoinnin johtaja.

”Paluu tuttuun taloon, tuttujen ihmisten luokse tuntuu hyvältä”, kommentoi Antti Alatalo.

Antti on ehtinyt olemaan Simerin talossa jo yli kuukauden ajan. Antti on päässyt nopeasti mukaan vauhtiin ja on ehtinyt kehitellä paljon uutta. Simerillä otettiin uusi työntekijä lämmöllä vastaan ja odotamme innolla, minne tulevaisuus meitä vie.

Kerro Antti hieman itsestäsi. Mikä on koulutuksen tausta ja mikä sai sinut palaamaan Simerille?

Olen saanut monipuolisen koulutuksen tekniseltä ja kaupalliselta alalta. Kuitenkin suurin osaamiseni on kertynyt työelämän saralla, jossa olen työskennellyt useissa erilaisissa tehtävissä niin isoissa pörssiyhtiöissä kuin pienissä ja keskisuurissa yrityksissä. Edellinen kuuden vuoden työrupeama oli Ramirentillä tuotepäällikkönä, tehtävä oli vaativa ja avasi mahtavan näköalan vuokraamo alalle ja kansainvälisen kauppaan.

Simerin upea kehittyminen Suomen isoimpien nostintalojen joukkoon on ollut kiintoisaa seurata ja Simerin kanssa on ollut hienoa tehdä toimivaa ja ammattimaista yhteistyötä. Nämä seikat, sekä Simerin mukava ilmapiiri ohjasivat päätöstäni siirtyä Simerin palvelukseen. Arvostan suuresti, että Simeriläiset halusivat minut tiimiinsä.

Mitä haluat saavuttaa Simerillä myynti ja markkinointi johtajana?

Simerin tuote ja palveluvalikoima on jo nyt suuri, sekä kasvaa koko ajan. Näiden yhteen tuominen ja tuotteistaminen on tulevaisuuden haaste sekä jatkuva kehittämisen kohde. Simerin vahvuutena on asiakkaan tarpeiden kuunteleminen ja ymmärtäminen. Tässä haluamme olla edelleen vahvoja ja tarjota entistä paremman asiakaskokemuksen, tuoden uutta palvelua mm. käyttäjäystävällisen verkkokaupan muodossa. Markkinoinnin tärkeys on korostunut 2020 kevään korona kriisin myötä. Simerin arvostettu brändi ja näkyvyys tullaan pitämään vahvoina näinäkin vaikeina aikoina, unohtamatta työn teon hauskuutta ja pilkettä silmäkulmassa.

Minkälaisena näet Simerin tulevaisuuden?

Partneruus on tärkeä osa toimintaa jokaisella sektorilla ja sen luotettavuuden täytyy olla aina kaksisuuntaista. Näen Simerin tulevaisuuden hyvin valoisana. Olemme tulevaisuudessakin nuorekas, kasvava ja luotettava kumppani, joka on valmiina myös ilmastokehityksen vastaanottamisessa sen jokaisella rintamalla.

Antti auttaa Simerin asiakkaita löytämään juuri oikeanlaisen laitteet heidän tarpeisiinsa. Jos et ole vielä ehtinyt tutustua Anttiin, niin ota vaan reippaasti yhteyttä! Antin tavoittaa sähköpostilla tai soittamalla.

Sähköposti: antti.alatalo@simeri.fi
Puhelin: +358 40 777 1320

Toivomme Antin lämpimästä tervetulleeksi taloon!