Henkilönostimen huolto lisää turvallisuutta

Henkilönostin on helppo ja kätevä työkalu, kun halutaan päästä käsiksi korkealla sijaitsevaan kohteeseen. Nostimen mahdollisimman monipuolisen käytön takaa hybridiversio, jota voidaan käyttää sekä sisä- että ulkotiloissa. Nostimen turvallinen käyttö on työn onnistumisen kannalta hyvin tärkeää. Turvallisen käytön takaa osaava käyttäjä, mutta myös säännöllisellä huollolla on iso rooli nostimen turvallisuuden takaamisessa.

Tapaturmariskin vähentäminen                                          

Säännöllisellä henkilönostimen huollolla voidaan usein myös ehkäistä nostimiin liittyvät tapaturmat työpaikoilla. Huollon aikana varmistetaan, että kaikki nostimen osat toimivat moitteettomasti ja että se on turvallinen käyttöä varten. Säännöllisen huollon lisäksi on muistettava tarkastaa nostin sekä ennen käyttöä että käytön jälkeen. Ennen työpäivän aloitusta on tärkeää tarkistaa ainakin seuraavat asiat:

  1. Maapohja ja tuenta
  2. Varalasku
  3. Äänimerkki
  4. Jarrut
  5. Öljyvuodot

Näiden lisäksi on syytä käydä läpi muut päivittäiset tarkastukset ennen käyttöä. Simeri kiinnittää nostimiinsa ”päivittäinen tarkastus”-tarran, josta näkyy tarkastusta vaativat asiat. Päivittäin tehtävien tarkastusten avulla pystytään ajoissa havaitsemaan huoltoa vaativat kohteet. Lisäksi säännöllisellä tarkastuksella voidaan ehkäistä vakavia työtapaturmia.

Henkilönostimen eliniän pidentäminen

Säännöllisen huollon avulla käyttäjä pidentää henkilönostimen elinikää, toimintavarmuutta sekä säilyttää sen jälleenmyyntiarvon. Jokavuotisen määräaikaistarkastuksen avulla voidaan pitää huolta, että nostin toimii moitteettomasti. Kymmenen vuoden välein tehtävän tarkastuksen avulla nähdään mahdolliset nostimen sisäiset vauriot, joita on hankala todeta ulkoisesti ja uusitaan kuluvat osat.

Jos henkilönostimesi vaatii huoltoa, ota meihin yhteyttä. Tarjoamme ammattitaitoista ja nopeaa huoltoa, huoltosopimuksia ja 24/7 toimivaa kenttähuoltoa. Huollon aikana varmistetaan, että kaikki nostimen osat toimivat moitteettomasti ja että se on turvallinen käyttöä varten.

TIETOSUOJASELOSTE
logos-dinoliftlogos-effer-400x300logos-genielogos-haulotte-600x372logos-jlglogos-maeda-400x300logos-manitou-400x300logos-sinoboom-400x300logos-snorkellogos-sumner-400x300logos-upright-600x372logos-webasto-600x372logos-donaldson-600x372logos-dinoliftlogos-effer-400x300logos-genielogos-haulotte-600x372logos-jlglogos-maeda-400x300
WhatsApp
Authorized Service Provider
Huolto/Service 24/7
020 770 5820
FINENGESTRUS
HENKILÖNOSTINKORTTI KOULUTUS
EXTRANET