Leguan 135 NEO henkilönostin RoofFin:lle

  Referenssit

Simeri Oy toimitti RoofFin:lle upean Leguan 135 NEO henkilönostimen. Tämä nostin edustaa uutta nostinsukupolvea ja sopii erinomaisesti esimerkiksi rakennusten ylläpitoon ulko- ja sisäkohteissa, sekä vaikka vuokrakäyttöön. Näin myös RoofFin aikoo nostintaan käyttää.

Leguan 135 NEO

Leguan 135 NEO :ssa yhdistyy suuri korikuorma (250kg), helppokäyttöisyys ja työn tehokkuutta lisäävä teknologia. Sen automaattitasaus toimii luontevasti ja nopeasti, ja joystick-ohjaus mahdollistaa haastavammankin ajamisen yhdellä kädellä. Nostimen pehmeä siirto-ohjaus ja kompakti koko mahdollistavat operoinnin kapeammissakin työkohteissa.

RoofFin Oy

RoofFin Oy on vesikattojen huoltoihin erikoistunut espoolainen yritys joka toimii pääsääntöisesti Espoon, Kirkkonummen, Helsingin ja Vantaan alueella. Yritys tekee kovalla ammattitaidolla kattojen pesuja ja maalauksia, sekä huoltoja ja korjauksia kaikille katemateriaaleille. Lisäksi RoofFin asentaa kattoturvatuotteita ja sadevesijärjestelmiä, sekä tarjoaa painepesupalveluita. Yritys palvelee kuluttajia, taloyhtiöitä ja toisia yrityksiä. Töihin on 5 vuoden takuu.

Nyt RoofFin:ltä on mahdollisuus vuokrata myös tämä upea Leguan 135 NEO henkilönostin!


Tutustu tarkemmin Leguanin valikoimaan tästä, tai ota yhteyttä myyntiimme:

Henkilönostin myynti


Tommi Kolehmainen
Henkilönostin myynti, coo
tommi.kolehmainen@simeri.fi
+358 20 770 5811
WhatsApp