Powerlift Finland Oy:n konevalikoimaan uusia Genie henkilönostimia

  Referenssit

Powerlift Finland Oy monipuolistaa palveluaan leveämmän työkorin avulla

Powerlift on vuonna 2018 perustettu konevuokraukseen ja nostopalveluihin erikoistunut yritys. Powerlift on nuori ja innokas organisaatio, jonka tarjontaan kuuluvat nostopalvelut, vuokrauspalvelut, kuljetuspalvelut sekävarastointipalvelut. Tuore yritys on kasvanut hurjaa vauhtia alusta alkaen. Yhtiön palveluksessa on 27 työntekijää. Pääkonttori sijaitsee Vantaalla. Lisäksi yhtiöllä on varikot Turussa, Tampereella, Jyväskylässä, Joensuussa sekä Seinäjoella. Varikoiden toiminta toteutetaan yhteistyökumppanien palveluilla.

Powerlift kehittää ja laajentaa tarjontaansa jatkuvasti vastaamaan asiakkaiden tarpeita. Viimeisin uudistus tuotevalikoimaan tuli, kun Powerlift ja Simeri solmivat kaupan uusista Genie SX-125XC sekä Genie S-65XC kuukulkijoista. Jälkimmäiseen asennettiin uudentyyppinen kori, jolla on leveyttä neljä metriä. Sallittu korikuorma on jopa 270 kg.

Powerlift

  • Mitä mahdollisuuksia uusi 4 metrinen kori avaa teidän yrityksellenne?

”XC-mallin koneet saavuttavat paremman käyttöasteen ison korikuorman kautta. Lisäksi 65-malliin asennettava leveä kori luo vielä paremmat mahdollisuudet käyttöasteen kasvattamiseen”

powerlift

  • Miten yhteistyö Simerin kanssa alun perin syntyi/sujui?

”Yhteistyö Simerin kanssa alkoi jo ennen Powerliftin perustamista. Henkilökuntamme on toiminut alalla jo vuosia, joten Simeri oli ennestään tuttu yritys, kuten myös sen henkilökunta. Olemme olleet Simerin palveluihin tyytyväisiä niin konehankintojen kuin myös korjaamopalveluiden osalta”, kertoo Powerliftin vuokrausliiketoiminnasta vastaava Jukka Viitala uusien koneiden luovutustilaisuudessa.

Powerlift