Snorkel Speed Level- malliston henkilönostimet auttavat Ramirent:ia saavuttamaan Green Deal -sopimuksen tavoitteita

  Referenssit

Ramirent on Pohjoismaissa sekä Keski- ja Itä-Euroopassa toimiva konevuokrauskonserni. Ramirent on Suomen suurin rakennuskonevuokraamo. Vuonna 2019 Loxam osti Ramirentin, jonka myötä Ramirent ja Loxam muodostavat Euroopan suurimman rakennusalan vuokraamoyrityksen.

Ramirent allekirjoitti Green Deal -sopimuksen

Ramirent on eteenpäin suuntautuva yritys, joka pyrkii aina kehittämään ratkaisun asiakkaiden ongelmiin. Ramirent panostaa laajasti turvallisuuteen ja ympäristöön koskeviin asioihin. Lokakuussa 2019 Ramirent allekirjoitti työkonealan Green Deal -sopimuksen, jonka tavoitteena on löytää keinoja työkoneiden hiilidioksidipäästöjen vähentämiseen. Sopimuksen myötä Ramirent pyrkii nostamaan sähköisten henkilönostimien määrää vuokrakonekannassaan.

Snorkel Speed Level RTE -sarja avuksi

Viime vuoden marraskuussa Snorkel julkaisi uuden RTE-henkilönostinmalliston. Malliston nostimet SL26RTE ja SL30RTE ovat ensimmäiset lithium-ioni akkutekniikalla kulkevat keskikokoiset henkilönostimet. Simeri toimitti Ramirentille Snorkel SL26RTE ja SL30RTE henkilönostimet.

  Ramirent-Snorkel RTE

  • Oletteko olleet tyytyväisiä Snorkelin RTE nostimiin?

”Kyllä ehdottomasti. Kone on monikäyttöinen ja varsinkin akkukäytöllä ja sähkömoottoreilla tehokkaampi kuin perinteinen dieselkone. Ja kaiken lisäksi päästötön ja äänetön. Koneet ovat jo ennakkoon herättäneet paljon mielenkiintoa asiakkaissa ja oman henkilökunnankin keskuudessa. Koneen tasausmahdollisuudet ja mäennousukyky ovat loistavat. Lisäksi työlavalla on paljon työskentelytilaa.”

  • Kuinka helppo ostoprosessi oli Simerin kanssa?

”Simerin kanssa on helppo toimia! Koneet tulevat Suomeen sovitusti ja aina ajallaan. Varustelut ja tarroitukset käydään yhdessä läpi koneiden tultua ja ne saadaan nopeasti vuokrausvalmiiksi. Homma toimii!”

 

Tutustu Snorkel RTE mallistoon