Ramirentille suomen ensimmäiset Nagano-henkilönostimet

  Referenssit

Viime vuoden puolella Ramirentille toimitettiin suomen ensimmäiset Nagano-henkilönostimet. Tällä hetkellä Ramirentilla on kaksi Naganon henkilönostinta valikoimassaan.

Kysyimme Ramirentin tuotepäällikkö Juho Perälältä, kuinka Nagano-henkilönostimet ovat toimineet, sekä onko Ramirent ollut tyytyväinen tuotteiden laatuun sekä koneiden toimitukseen.

”Koska tuote oli uusi, oli myös oletettavissa, että toimitusajat tulevat olemaan pitkiä. Maahantuonti Belgiaan oli vastikään alkanut. Kun koneet toimitettiin, niin varustelut tehtiin Simerillä. Varustelu hoitui nopeasti ja Simeri järjesti huollon sekä myynnin koulutuksen Ramirentin tiloissa.” Kertoo Juho Perälä.

Vierailu Vertimacilla

Ennen tilauksen tekemistä Ramirent kävi tutustumassa Naganon henkilönostimiin Vertimacin luona Belgiassa. Vierailu onnistui hyvin ja Ramirentille jäi päällimmäiseksi hyvä sekä luottavainen kuva Vertimacin toiminnasta.

”Olimme vakuuttuneita Naganon henkilönostimista. Vierailun aikana ilmeni, että nostimet ovat laadukkaita, luotettavia ja niissä on huomioitu huollollisia puolia”, kommentoi Juho Perälä.

Aikaisempi kokemus Aichi-nostimista sai Ramirentin kiinnostumaan Naganosta

Aichi on Ramirentille jo entuudestaan tuttu työkone, sillä yritykseltä löytyy Aichi-henkilönostimia valikoimastaan noin 50 kpl. Ramirentilla oli positiiviset kokemukset Aichi-koneista. Kiinnostus Naganon henkilönostimia kohtaan heräsi, kun tietoon tuli, että Nagano-nostimet valmistetaan Aichi-koneiden kanssa samalla tehtaalla.

”Ramirentilla on jonkin verran vanhaa Aichin konekantaa ja niiden uusiminen tulee ajankohtaiseksi tulevaisuudessa. Näen, että Nagano voisi olla hyvä vaihtoehto niiden korvaamiseksi. ” Kertoo Juho Perälä.

Nagano-henkilönostimet tulevat samalta tehtaalta kuin Aichi-nostimet. Suomessa Aichi on saavuttanut hyvän suosion, mutta nyt Aichi on keskittynyt enemmän Aasian markkinoille. Nagano-nostimet ovat loistava vaihtoehto Aichi-nostimille.

Nagano

Uuden aikaisempi kone verrattuna vanhaan Aichi kantaan, mitä hyviä uusia ominaisuuksia?

”Nagano on keskittynyt entistä enemmän huoltoystävällisyyteen. Käytettävyys ja koneet ajo-ominaisuudet ovat huomattavasti tarkemmat ja konetta on miellyttävää käyttää. Lisäksi takuuehtoihin on tehty parannuksia, mikä tekee nostimen hankinnasta turvallisen valinnan”, kommentoi Tommi Kolehmainen.

”Nagano 15Auj omaa hieman suuremman korikuorman kuin vastaava vanha Aichi malli. Lisäksi Nagano malli on metrin korkeampi kuin Aichi”, kommentoi Juho Perälä.

Nagano on luotettava kumppani työmaalla

Nagano-nostimissa on panostettu paljon myös huollon helpottamiseen, esimerkiksi nostimen kaikki hydrauliletkut ja sähköjohdot ovat lämpösuojattuja.

”Ainakaan mitään vikakeikkoja ei ole ollut vielä. Sen perusteella voi sanoa, että ovat aika toimintavarmoja. Toimintavarmoja ovat olleet myös vanhat Aichit. Niissäkään ei ole ollut ongelmia”, kertoo Juho Perälä.

”Tällä hetkellä molemmat Nagano-nostimemme ovat vuokralla. Suorapuominen on ollut 6kk yhdellä asiakkaalla vuokralla. Toinen malli tuli myöhemmin, niin sillä kesti hetki löytää oikeat asiakkaat. Nyt on kuitenkin löytynyt.” Kommentoi Juho Perälä.

Nagano