Rintamäen Rakennus ja Suunnittelu on tyytyväinen Simeriltä hankkimaansa Nagano henkilönostimeen

  Referenssit

Rintamäen Rakennus ja Suunnittelu hankki ensimmäisen Nagano henkilönostimensa Simeriltä hiljattain. Mika, Rintamäen toimitusjohtaja, on nyt ostanut kaikki kolme henkilönostintaan Simeri Oy:ltä ja ei voisi olla tyytyväisempi sekä nostimiin, että myynti- ja huoltopalveluun.

Nagano henkilönostin oli helppo päätös

Rintamäen Rakennus ja Suunnittelu rakentaa tällä hetkellä monipuolisesti laadukkaita kiinteistöjä ja Nagano henkilönostimeen päätyminen ei ollut vaikea valinta.

Myös uuteen nostimeen päätyminen käytetyn sijaan oli itsestäänselvyys. ”Pyrin aina hankkimaan kalustoni uutena. Uudessa nostimessa on vähemmän ongelmia ja se on pidemmän päälle huomattavasti kustannustehokkaampi ratkaisu. Myös pitkä takuuaika kiehtoo” Mika selittää. Hän ei halua korjata mitään, joten Nagano henkilönostin oli täydellinen valinta. Laadukas kalusto ja sen työnjälki on tärkeää ja niinpä kahden saksinostimen kaveriksi löytyi markkinoiden johtava Nagano kuukulkija.

”Kone on ollut meillä jo kovassa käytössä. Ensimmäisten viikkojen aikana on kertynyt 70-80 tuntia mittariin!” Mika kommentoi tyytyväisenä.

Simeriltä kaikki kerralla

Mika koki Simerin myynnin palvelun erinomaiseksi ja asiantuntevaksi. ”Luotan siihen, että Simerin myyjät tarjoavat minulle aina jotain hyvää juuri omiin tarpeisiini” Mika toteaa ja kertoo Naganon olevan täydellisen kokoinen. ”Simerin asiantuntevan myynnin kanssa keskusteltuani konetarpeeni tarkentui. Sain erinomaisen tuen juuri sen oikean koneen löytämiseen. En olisi myöskään ostanut henkilönostinta, jos en olisi saanut ensin kokeilla sitä” Mika lisää, kommentoiden demoaikaa ennen hankintaan sitoutumista.

Simerin ripeä huolto on myös suorastaan ihmetyttänyt Mikaa, kun muiden nostimien kanssa on vuosien varrella tullut ongelmia. ”Henkilönostin huolto on todella nopeaa. En voi uskoa, että niin nopeasti on huoltoauto pihassa. Täysi kymppi!” Mika toteaa.

Simeri on tunnettu henkilönostinten one-stop-shoppina ja Mika on asiasta samaa mieltä. ”Haluan, että on yksi numero mihin voin aina soittaa kaikista henkilönostimiin liittyvistä asioista” kommentoi Mika. Simeriltä nimittäin saa huollon, myynnin sekä varaosat saman katon alta nopealla aikataululla.

Rintamäen Rakennus ja Suunnittelu

Rintamäen Rakennus ja Suunnittelu on pääosin Vihdin seudulla toimiva rakennusalan yritys. Maailmantilanteesta huolimatta Rintamäki on kovassa kasvussa oleva yritys ja operoi tällä hetkellä 11. vuottaan. Kymmenen vuoden aikana yritys on rakentanut 9 hallia, muutaman pienkiinteistön ja tällä hetkellä työskentelevät 40 asunnon rivitalokompleksin parissa. Tämä yhdeksän työntekijän firma on kasvanut viimeisen kolmen vuoden aikana merkittävästi ja odottaa voimakasta kasvua myös tuleville vuosille. Tutustu yritykseen osoitteessa www.rakennusliikevihti.fi.