Simeri allekirjoitti työkonealan Green deal -sopimuksen

  Uutiset

Työkonealan Green deal -sopimus on ympäristöministeriön ja Teknisen Kaupan Liitto ry:n yhdessä solmittu sopimus. Green deal -sopimus on vapaaehtoinen ja sen tavoitteena on kannustaa alaa löytämään keinoja vähentää työkoneista syntyviä hiilidioksidipäästöjä.

Kesäkuussa 4.6. Simeri Oy allekirjoitti Green Deal -sopimuksen ja kannustaa täten kestävää kehitystä työkonealalla. Sopimuksen myötä Simeri aikoo taata, että yrityksen valikoimassa on täyssähkökoneita, sekä jakaa tietoa biopolttoaineiden käyttömahdollisuuksista. Lisäksi Simeri on asettanut kunnianhimoiset määrälliset tavoitteet täyssähkökäyttöisten työkoneiden osuudelle työkonetyypeittäin.

”Simerin liiketoiminta perustuu kestävään kehitykseen sekä eettiseen ja oikeudenmukaiseen yritystoimintaan. Green deal -sopimuksen allekirjoittaminen on luonnollinen jatkumo Simerin toimintakulttuuriin. Koko Simerin henkilöstö on sitoutunut näihin jokapäiväisiin tekoihin ja toimintamalleihin. Tahdomme kehittyä entistä paremmiksi ja näyttää toiminnallamme esimerkkiä.”, kommentoi Simerin myyntijohtaja Antti Alatalo.

Lisätietoa:

Antti Alatalo, myyntijohtaja
antti.alatalo@simeri.fi
040 777 1320

Elli Repo, markkinointi
elli.repo@simeri.fi
041 315 7586