Turkuun avautui varaosien noutovarasto

  Uutiset

Turun toimipisteelle avautui tällä viikolla uusi varaosien noutovarasto. Uuden varaosien noutovaraston ansiosta pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin. Asiakas pystyy noutamaan tarvittavat varaosat nopeasti suoraan varastosta. Näin myös työt valmistuvat nopeammin ja vältytään turhilta viivästyksiltä.

”Meille on tärkeää, että pystymme  vastaamaan entistä paremmin asiakkaiden tarpeisiin ja nopeuttaa heidän työntekoa. Uskon, että meidän noutovarasto tulee olemaan kovassa käytössä ja saa kiitosta asiakkailta”, kommentoi Turun toimipisteen työnjohtaja Sauli Huhtala.

Varaosat huoltoautoihin

Varaosien noutovarasto helpottaa myös huoltomiehien työtä. Laajan varaosien valikoiman ansiosta huoltoautot saadaan nopeammin täytettyä ja samalla rikkoutuneiden varaosien odotusaika lyhenee.

Noutovarasto on avoinna Turun toimipisteen aukioloaikoina maanantaista perjantaihin kello 7-15 välillä. Yhteyttä saat soittamalla numeroon 020 770 5803. Varaosien noutovarasto löytyy osoitteesta Telekatu 10 20360 Turku. Tervetuloa!