Tyytyväinen henkilönostin asiakas- JAP Nordic

  Referenssit

JAP Nordic hankki uuden Leguan 135 NEO henkilönostimen Simeriltä. JAP Nordic on ollut tyytyväinen Simerin nopeaan ja joustavaan palveluun. Koneelle annettiin erinomainen käyttöopastus ja henkilönostin toimitettiin vain 2 päivässä!

Leguan 135 NEO henkilönostin- kotimaista laatua

Leguan 135 NEO nostin hankittiin JAP Nordicille vuokrauskäyttöön. Leguan 135 NEO :ssa yhdistyy suuri korikuorma (250kg), helppokäyttöisyys ja työn tehokkuutta lisäävä teknologia. Nostin on yksinkertainen, kevytrakenteinen ja suunniteltu ammattikäyttöön. Innovatiivisen puomirakenteen ansiosta työkorin liike myötäilee pystysuoria seinustoja ja joystickohjauksen avulla nostimen ohjaus on helpompaa kuin koskaan aiemmin. Nelivetoisen pyöräalustan tai tela-alustan ansiosta Leguan nostimet ovat erittäin maastokelpoisia ja ketteriä.

JAP Nordic

JAP Nordic on laajentanut ja muuttanut siksi uusiin suurempiin tiloihin, sekä kasvattaa samalla konekalustoaan. Niinpä Leguan 135 NEO päätyi konevalikoimaan. Uudet tilavammat toimitilat löytyvät nyt osoitteesta Virkatie 5, Kehä III varresta. Yritys on aloittanut toimintansa jo vuonna 2002 ja koneita löytyy joka lähtöön pienistä suuriin malleihin. JAP Nordic on monipuolinen yritys, jonka kautta hoituvat esimerkiksi kaivinkoneen, diesel generaattorin, pyöräkuormaajan, henkilönostimen ja Avantin vuokraus. Alan ammattilaisia heillä työskentelee sesongista riippuen noin 7-10. JAP Nordic toimii pääasiassa pääkaupunkiseudun suurilla rakennustyömailla sekä pienemmissä rivitalo- ja omakotitalourakoissa. Toimialue on tarvittaessa 100 km:n säteellä Helsingistä.

Simeri ja nopea toimitus

Simerillä on kalustoa varastossa nopeisiinkin tarpeisiin. Toimitusaika on parhaimmillaan vain pari päivää. Jos siis kaipaat laadukasta lisäystä nostinvalikoimaasi, ota heti puhelin käteen ja nostin on pihassasi nopeammin kuin uskotkaan!


Ota yhteyttä:


Tommi Kolehmainen
Henkilönostin myynti, coo
tommi.kolehmainen@simeri.fi
+358 20 770 5811
WhatsApp