Uusi Nagano 09AC on vihdoin täällä!

  Uutiset

Pitkän odotuksen jälkeen uusi Nagano 09AC on tullut nostinmarkkinoille. Tämä erittäin kompakti ja kevyt kumitela-alustainen nivelpuominostin on yllättänyt suosiollaan, ja toimitusajat ovat jo pitkällä.

Nagano 09AC nivelpuominostin

Naganon nostinvalikoiman tuorein lisäys, Nagano 09AC, on kevyt, tehokas, maastokelpoinen ja helposti siirrettävä. Sen 2620 kg keveys mahdollistaa siirron normaalilla peräkärryllä. 230mm leveiden kumitelojen ansiosta nostimella on erinomainen etenemiskyky haastavassakin maastossa. Nostimessa ei ole peränylitystä, joten se soveltuu hyvin myös ahtaisiin paikkoihin.

Tämä uutuus omaa 8.8 metrin työskentelykorkeuden, 4.5 metrin sivuttaisulottuman, sekä 5 asteen kallistuman. Nostin on suunniteltu muun muassa puiden karsintatöihin, ammattikasvihuoneisiin ja herkästi vahingoittuville alustoille. Nostin on myös omiaan omakoti- ja rivitalorakennustyömailla. Se täyttää tärkeän aukon nostinmarkkinoilla: ”Olisipa tällainen ollut aikaisemmin saatavilla”, toteavat useat asiakkaamme joille nostinta on jo esitelty.

Powerliftillä on ollut etsinnässä kevyt, peräkärryllä siirrettävissä oleva, laadukas ja helppokäyttöinen nostin. Nagano 09AC saapui juuri sopivasti markkinoille ja Powerlift Oy tilasi niitä Simeriltä kaksi kappaletta. ”Nostin on taattua japanilaista laatua ja se on yksinkertainen käyttää ja huoltaa” Powerliftin toimitusjohtaja Jouni Leino kommentoi. ”Nagano 09AC sopii juuri siksi täydellisesti vuokrauskäyttöön”.

Nopeat syövät hitaat

Nostin on ollut markkinoilla vasta muutaman viikon ja suosio on ollut huima. Tilauksia on tullut odotettua enemmän, jo yli 50 kappaletta myyty Euroopan laajuisesti. Myös Simeri on tilannut jo ensimmäisen eränsä. Tommi Kolehmainen kommentoi: ”Toimitusajat ovat tällä hetkellä tammikuulle 2022, joten jos asiakkaat toivovat nostinta ensi kevään töihin on toimittava nyt”.

09AC lisätietoja

Henkilönostin myynti


Tommi Kolehmainen
Henkilönostin myynti, coo
tommi.kolehmainen@simeri.fi
+358 20 770 5811
WhatsApp