Kolme uutta varaosien noutovarastoa avautuu pian

  Uutiset

Viime vuoden lokakuussa Simeri avasi varaosien noutovaraston Turun toimipisteelle. Turun varaosien noutovarasto saavutti suuren suosion asiakkaiden keskuudessa ja sai hurjasti positiivista palautetta. Simeri päätti laajentaa varaosien saatavuutta ja avaa helmikuussa kolme uutta noutovarastoa. Viikolla 7 avataan noutovarastot Tampereella ja Jyväskylässä ja helmikuun lopulla Oulussa.

Varaosien noutovarastojen tarkoituksena on palvella asiakkaita entistä joustavammin. Simerillä on jo entuudestaan käytössä varaosien verkkokauppa sekä puhelimen kautta toimiva tilausjärjestelmä. Varaosien noutovarastot täydentävät Simerin varaosapalveluita sekä mahdollistavat läsnäolon asiakkaiden luona. Uudet varaosien noutovarastot ovat laajempia kuin Turun toimipisteen noutovarasto.

”On mahtavaa päästä laajentamaan ja kehittämään varaosien palveluita. Nyt pääsemme entistä paremmin vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin. Vaikka meidän uudet varaosavarastomme ovat laajat, jatkavat ne silti kehittymistä asiakkaiden tarpeiden mukaan.”, kommentoi Simerin varaosapäälikkö Teemu Honka.

Simeri Oy aloitti henkilönostinvaraosien myynnin vuonna 2014. Varaosien verkkokauppa lanseerattiin tammikuussa 2017. Tavoitteena oli tuoda alalle uusi tapa hankkia henkilönostinvaraosia. Verkkokaupassa on noin 5000 eri nimikettä ja yli 100 000 yksittäistä tuotetta. Varaosien verkkokauppa tuotiin kivijalkakaupan tueksi. Vuoden 2019 aikana avattiin ensimmäinen varaosien noutovarasto Turkuun.