Nagano S15Auj vs. toinen tela-alustainen henkilönostin- kumpi voitti?

  Artikkeli

Teimme viime vuonna tutkimusta Naganon ja toisen tela-alustaisen henkilönostimen eroavaisuuksista. Kokeilijana toimi puolueeton asiakas, jolla oli omistuksessaan 2 muun merkkistä tela-alustaista nostinta ja lainasimme Nagano S15Auj :n heille verrattavaksi kuukauden ajaksi. Näin saatiin hyvä kuva käytännön eroista kahden tela-alustaisen nostimen välillä sekä päättäjiltä, että nostimen käyttäjiltä.

Huolto- ja käyttöystävällinen Nagano

Nostimien vertailussa oli selvää, että Nagano S15Auj on monella tapaa toista tela-alustaista nostinta parempi. Koneen käyttäjät raportoivat Naganon käytön olevan huomattavasti sujuvampaa oskilloivan tela-alustan rullaston ansiosta. Myös teleskoopin kasettirakenne tekee Naganon huollosta helpompaa.

Nagano nähtiin laadukkaampana nostinvaihtoehtona kahdesta tela-alustaisesta koneesta. On kuitenkin tärkeää huomauttaa, että vaikka Naganon korin kääntösylinteri on tukevampi, toinen tela-alustainen nostin käyttää perinteistä korinkääntömoottoria jonka kääntökulma on laajempi. Nagano koettiin kuitenkin käyttöystävällisempänä ohjaimien ja korin koon ansiosta.

Päättäjät ja käyttäjät suosivat Naganoa

Nostimien käyttäjät kommentoivat toisen tela-alustaisen henkilönostimen hitautta perustoiminnoissa. Esimerkiksi nosto- ja kääntötoiminnot olivat huomattavasti hitaampia kuin Naganoa operoidessa.

Kaikki huomioon ottaen, Nagano nähtiin käyttöystävällisempänä tela-alustaisena nostimena. Naganoa suosivat myös päättäjät, sillä se koettiin kustannustehokkaampana vaihtoehtona nopeuden ja huoltoystävällisyyden ansiosta.

Nagano S15Auj Simeriltä

Simeri on toimittanut Suomen asiakkaille jo lukuisia Nagano-henkilönostimia ja asiakaspalaute on ollut erittäin positiivista. Käy lukemassa artikkelimme Ramirentille toimitetuista Suomen ensimmäisistä Naganoista. Nyt saat meiltä Nagano S15Auj nostimen hyvään hintaan!

Ota yhteyttä:


Tommi Kolehmainen
Henkilönostin myynti, coo
tommi.kolehmainen@simeri.fi
+358 20 770 5811
WhatsApp