Snorkel henkilönostin- mihin tarkoitukseen?

  Artikkeli

Snorkel on vahva ja vakaa eurooppalainen henkilönostinvalmistaja, joka panostaa laatuun ja jälkimarkkinointiin. Snorkel henkilönostin brändi on tunnettu käytännöllisyydestä, turvallisuudesta ja käyttäjäystävällisyydestä. Kaikki Snorkel- nostimet on rakennettu kestämään, mutta jokaisessa mallissa on omat ominaisuutensa mitkä tekevät juuri siitä ihanteellisen koneen tarvittavaan työtehtävään. Valikoimasta löydät henkilönostimia 4 metristä aina 66 metriin saakka vaihtelevilla ominaisuuksilla. Siksi on tärkeää ymmärtää mikä malli sopii parhaiten juuri sinun tarpeisiisi.

Huimaan korkeuteen

Snorkel henkilönostin valikoimassa komeilee maailman suurin itsekulkeva teleskooppipuominostin 2100SJ Mega Boom. Tämä henkilönostin pääsee hämmästyttävään 66 metrin työskentelykorkeuteen. Myös sivuttaisulottuma on mahtavat 30,5 metriä. Ulottuvuuden ansiosta tämä henkilönostin sopii suurempiinkin töihin, mutta takaa silti turvallisuuden ja helppokäyttöisyyden.

Käy tsekkaamassa lisätietoja Snorkel 2100SJ Mega Boomista videon muodossa tästä.

Pieniin tiloihin

Snorkelin pienet henkilönostimet ovat tehokkaampi vaihtoehto perinteisille ratkaisuille, kuten tikkaille ja rakennustelineille.

Näppärät, helppokäyttöiset saksinostimet sopivat hyvin pienien korkeuksien töihin. Nostimia saa joko työnnettävinä, kuten S3006P tai itseliikkuvina, kuten S3010E minisaksinostimet, jotka mahtuvat oviaukoista ja ovat kevyitä.

Snorkelin TM- ja UL-mastonostimet sopivat monenlaisiin työtilanteisiin. TM- malliston nostimet ovat itsekulkevia, helppokäyttöisiä ja turvallisia työkaluja, mitkä sopivat erinomaisesti moneen työkohteeseen- rakennustyömaista varastokeräilyyn.

Työnnettävät mastonostimet, kuten UL25, UL32 ja UL40 ovat edullinen, kompakti ja nopea nostinratkaisu sisätiloihin ja kevytrakenteisille lattioille, kuten esimerkiksi liikuntahalliin.

Haastavaan maastoon

Jos kaipaat voimaa haastavaan maastoon, RT- mallisto tarjoaa loistavaa suorituskykyä tehokkaan dieselmoottorinsa ansiosta. Snorkelin dieselkäyttöiset saksinostimet ovat nelivetoisia ja sopeutuvat hankalammallekin työmaalle. Snorkelin isot saksinostimet sopivat kaikkiin työtehtäviin nostokorkeudella 6-21 metriä.

Isoja saksinostimia on saatavilla myös Bi-energialla ja litiumtekniikalla toimivat vaihtoehdot, kuten S2770BE ja SL26- ja 30RTE jos haet työmaallesi kustannustehokkaampaa ja hiljaisempaa henkilönostinta.
Varsinkin SL26RTE on tunnettu erinomaisesta stabiiliudestaan myös epätasaisella alustalla automaattisen rungontasauksen ansiosta. Sen jatkolava antaa myös mahdollisuuden ulottua monenlaisiin paikkoihin.

Jos mahdollista, hanki ympäristöystävällinen henkilönostin ja tule mukaan edistämään kestävää kehitystä.

Sähköiseen käyttöön

Akkusakset ovat perinteinen konsepti tulevaisuuden innovaatioilla. Nämä nostimet ovat kustannustehokkaita ja riskittömiä omistaa Snorkelin erinomaisilla takuuehdoilla. Snorkelin akkusakset ovat rakenteeltaan kestävää terästä, yksinkertaisia ja koottu laadukkaista komponenteista. Monipuolinen mallisto kattaa työskentelykorkeudet 3-12 metriä. Mallistoa yhdistää hiljaisuus, päästöttömyys ja ennen kaikkea turvallisuus ja helppokäyttöisyys.

Simeri Oy ja Snorkel Lift

Simeri Oy toimii Snorkel-malliston virallisena maahantuojana ja tehtaan valtuuttamana huoltoyrityksenä Suomessa ja Virossa. Simeri on myös allekirjoittanut Green Deal sopimuksen ja pyrkii sen myötä vähentämään työkoneista syntyviä hiilidioksidipäästöjä. Ympäristöystävällisten henkilönostimien kysyntä on kasvussa. Hanki siis omasi Simeriltä. Löydät tietoa myös Snorkelin sivuilta.


Lisätietoa Snorkelin henkilönostin valikoimasta


Tommi Kolehmainen
Henkilönostin myynti, coo
tommi.kolehmainen@simeri.fi
+358 20 770 5811
WhatsApp